Despre Mine

Muzica a fost si va ramane una din marile pasiuni ale vietii mele.

In adolescenta am avut ocazia sa fiu maestru de ceremonii si Dj la toate petrecerile prietenilor mei si acesta a fost momentul in care am realizat ca imi face o deosebita placere si imi doresc enorm sa fac acest lucru pe mai departe.

Ca in cazul celor mai multi Dj, si povestea mea incepe la radio. In timpul liceului m-am angajat la un post de radio local, unde eram responsabil de intreaga sa fonoteca, lucru ce m-a ajutat enorm in incercarea mea de a asculta si a cunoste muzica din cat mai multe genuri si stiluri.

In timpul facultatii m-am axat mai mult pe partea tehnica a unui eveniment, angajandu-ma la o firma care se ocupa tocmai cu productia de evenimente, responsabilitatea mea fiind partea de sunet si lumini la toate evenimentele organizate ( evenimente precum lansari de produse, concerte, petreceri private, evenimente corporative ). Desi ma ocupam de partea tehnica a evenimentelor, la multe dintre ele am fost si Dj, aceasta fiind prima mea intalnire cu echipamentele profesionale de Dj.

Odata cu trecerea timpului si cu inmultirea evenimentelor, am decis ca a venit momentul sa incerc sa fac toate aceste lucruri pe cont propriu si astfel mi-am cumparat primul pupitru de Dj. Toate acestea se intamplau in anul 2008.

Anul 2011 a reprezentat trecerea in banca Dj-ilor profesionisti. Experienta acumulata  s-a concretizat nu numai  in obtinerea Certificatului de Acustician – Disc-Jokey, ci a avut un rol foarte important in infiintarea propriei mele firme prin care pot oferi clientilor o gama variata de servicii, de la asistenta tehnica, sonorizari, DJ si pana la consultanta pentru productia de evenimente.

 

Share